KROSSAD (U)

Jag vet inte hur man ska styra sina kännslor ritkigt.. inte jämnt i allfall! Tycker att jag är ganska duktigt på att kontrollera min kännslor och att göra det bästa för oss båda!
I natt gick du to far! klockan är för tilfället halv fem på morgonen och jag är helt tom!
Krossad!
Finner ej or hur man kan vara kapabel att såra den man älskar... igen
Älskar dig .. du krossar mig ! Total.
Finns väll ett svar på dem flesta frågor som omfattar de mesta eller bara en usel bortförklaring .. Det är KÄRLEK ?!?!!?!
Men vad hände med alla sago böcker man har läst? Om att äns drömprins bara kommer och räddar än mot allt dumt och ont och man rider i väg på en vit häst tillsamans och lever lyckliga i alla sina dagar ?
Du är allt , men .. jag vet inte hoppas jag bara är trött och att jag mår bättre imon!


image3

Äntligen

Nu är allt klart inför nyår :) Ser fram imot vad nyårs kvällen har att erbjuda:)
Ska tyvärr fucking skit jobba dagen på nyår så får gå direkt från jobbet hem till några polare och fixa i ordning mig :) Men detta ska nog gå bra. Men som sagt allt är fixat , var i stan idag:) Träffade min gamla klass kamrat på bussen satt och lyssna på musik :) Dem hade gjort några sjukt bra låtar (deras band) fastna för två låtar direkt :)
Vi pratade lite snabbt om att kanske spela in några låtar tillsammans , hoppas det ej var prat hade vart riktigt kul.
Vi två satt alltid i korridorerna på högstadiet och spela & sjung :) gamla goda tider *saknar ibland *
Tillbaka till verkligheten, tvingade i allfall med honom att leta klänning efter som min planerade hjälpa hitta klännings kompis backade ut när jag satt på bussen in till stan :)
Detta gick bra hittade en ur läcker svart klänning :) kommer vara så snygg och ska ha svarta långa handskar till den och en svart genomsynlig sjal till de:)
För på den nyårs festen som ja ska på till en början ska ha bal tema och alla ska vara fin klädda :) Passar utmäkt på nyår tycker jag och ser fram imot detta (L) Mitt tolv slag hoppas jag få fira med BUBU.
Sen hoppas jag allt annat löser sig snart på ett eller annat sätt (you know who you are) & jag saknar dig = /  (F)

Nu ska jaa gå och lägga mig badet :) välförtjänst efter att ha varit ute och gått i regnet idag igen!


image4

Lite kass bild men detta ska bli nyårs kläderna :) tror detta blir jätte bra (L)
Bilder med den på kommer lite senare ;)

Shopping :)

HAHA! Idag Har jag shoppat med min kära mor :) Mycket mysigt men välldigt krävande! Gick upp klockan 7 för att vi skulle lämna in bilen på kontroll kl 9 ! GAHH sen där ifrån bil Inlämningen fick vi gå till busstationen i ös regn! INTE ALLS KUL!
Men men när vi väl var inne i stan så började vi panik shoppa för att hinna få köpa allt vi hade planerat och det gjorde vi sedan i 5 timmar framåt :) Plus två fika pauser:) Det vär väldigt krävande att handla i dag faktiskt så mycket männsikor över allt .. GAHHH! Aja efter våra fem timmar med bråk om det mesta, som tex folk som bara knör ,folk som bara stannar och som idag det regnar , folk kollar ej vart dem har sina paraplyer utan kör upp dem lite över allt där det passar utan att kolla sig för ! Fick mina utbrott då och då! Ni känner säker igen er!
Sen var vi riktigt trötta orkade knappt bära alla påsarna , helt slut!
Så fick vi sätta oss på en BUSS hem ! inte kul när man är helt slut, då vill man ha en bil och raka vägen hem! men detta gick bra, vi kom till kungälv gick av jag satte mig på en bänk med alla påsarna medans mamma sa att hon skulle gå bort och hämta bilen :) gahh vad hon ljög! hon tog en taxi bort medans jag fick sitta i regnet och vänta. Vägen hem köpte vi räkmackor :) MUMS!
FINDLEY HOME var jag hyfsat nöjd över mina köp ( a eller mammas ) .
Det var vad jag hann med att få med mig i från stan idag var en hel del balla saker :) blir mer och mer nöjd över mina köp ju mer ja tänker på dem :)

  • Vit stickad Frank Dandy kofta från SOLO
  • En lång grå t-shirt med texten "idon´t care what peapol say as long as I get what i want" S´nob Raglady
  • Ett på par lose levis jeans från levis NK
  • Ett par mörktvättade stuprörs jeans diesel från STUK
  • Gula trosor från Nolita + svart bh set D&G Raglady
  • Nya svarta legins och en riktigt ball tröja med ett svart kort på tröjan har inget speciell passform utan hänger lite så ner på axeln :) från Gina Tricot
  • En lång vit Blus/Skjorta från Odd Molly Goofy
  • Sedan lita bas kläder från Rut m.f riktigt söta och en rosa sjal :)
  • Sist men inte minst ett par stora silver örhängen :)

Ps :Lite avundsjuk på min mammas bästa köp, en skit snygg väska från Mexx :) ahh :) smällar man får ta antar jag :D
Tack mamma för en underbar dag


JULAFTON


Gahh mamma sååå snäll!
Är en riktigt bortskämmd unge, rent ut sagt! fick körkoret i jul klapp + att mamma betalar min resa till sommaren + en shopping dag med mamma där jag får handla typ allt ja behöver :) + a ni vet själva alla andra saker man får till jul.. Alla dessa klappar! Där satt jag i min hög av jul klappar och kännde mig väldigt ..hmm vad ska man säga? jag skämmdes 17 år och så bortskämmd medans alla andra satt där med någon julklapp eller två. Hade liksom mer julklappar än brorsan 4 åriga tvilling tjejer tillsammans! . ahh du fattar ! Aja väldigt tacksam för detta iallfall ! Men hoppas detta var sista året det var så här !För övrigt var julafton ganska mysig , den firades med mamma, bror, brors flickväns, deras tvillingtjejer, a och andra som är obetydliga. Kvällen splittrades alla och festen tog vid :) Det behövdes ! tack! sen var de hem till den efterlängtade sängen och BOMSOMNA ;)
Kan inte säja att jag har någon direkt kärlek till julen l! Allt är så överdrivet .. Så nu är det bara att blicka framåt och tänka att det är ett helt år till nästa jul :) Ps fick världes sötaste jul klappar från min Daniel :) Ett halsband i silver där det är graverat kärlek på en ring , En långstickad vit polo som jag hade önskat mig , och godis hjärtan , antagligen fick jag dem för att lägga på mig några extra lager så jag kan hålla kärlek varm i detta vackra vinter väder NOT :) tack iallfall mitt hjärta (L)

image2

Mitt Halsband som jag fick i jul klapp av Daniel :) (L) COOLT från Raglady


RSS 2.0